Transzferfólia 3
|
Vélemények
Leírás és Paraméterek
A transzferfóliát csokoládéval párosítva használhatjuk. Attól függően, hogy milyen díszítésre szeretnénk használni, méretre vágjuk a fóliát. Ha csokoládé gallért szeretnénk, a torta magasságával megegyező szélességű csíkot vágjunk le. Erre kenjük a meleg, de nem túl forró, olvasztott, temperált csokoládét. Ez lehet ét, fehér vagy tej is természetesen. A csokit vékonyan, gyorsan kenjük el és simítsuk végig a fólia mintás részén, majd egy röpke kis idő elteltével - ne várjuk meg a teljes szilárdulást!! - mikor már nem folyik a csoki, de még nem is szilárdult meg, vonjuk körbe a tortát, tegyük hűtőbe és a teljes szilárdulást követően , óvatosan húzzuk le a fóliát és gyönyörködjünk a végeredményben!
Ha kisebb darabokat szeretnénk, az elsimított csokoládét késsel, vonalzóval jelöljük be, de akár sütemény, fondant szaggatóval is kivághatjuk a mintákat így bejelölve.
Mérete | 40*25 cm |